Koulutus

Etävalmennusta esikoiskirjan synnytystuskiin

Suomen Maakuntakirjailijat ry:n tehtävänä on kaikin tavoin tukea sanataidekulttuurin edistämistä maassamme. Yksi keino tähän on ympäri Suomenniemeä hajallaan asuvien harrastekirjoittajien valmentaminen esikoiskirjailijaksi etäohjauksessa.

Tavoitteelliset harrastekirjoittajat voivat vuoden 2018 alusta alkaen hakeutua kirjaideansa ja mahdollisten tekstiaihioidensa kanssa tähän kaikille avoimeen etävalmennukseen.

Käsikirjoitusten palautteenantajia ovat Suomen Maakuntakirjailijat ry:n jäsenkirjailijat. Vastuuvalmentajana toimii yhdistyksen vuoden 2016 kunniakirjan saanut kirjailija ja kouluttaja Marija Vantti. Henkilökohtainen etäohjaus valmiiksi julkaisuksi saakka voi kestää enimmillään kaksi vuotta. Sen kokonaishinta määräytyy täysin kirjoittajan henkilökohtaisen ohjaustarpeen mukaan. Valmiin käsikirjoituksen arviointipalvelu on tällä hetkellä 1 €/liuska.

Valmennustamme tukee mm. opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja

www.smkk.fi

www.skripta.net

Suomen Maakuntakirjailijat: Kari Tahvanainen, puheenjohtaja, kirjailija, YTM, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050-3561903

Marija Vantti, kirjailija, kouluttaja, FL, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-7687248